Konger og Keisere

Plateslippfest

NÅ SKJER DET! Konger og Keisere gleder seg over å kunne dele nyheten om en elleve spor lang debutskive! Bandet har lagt ned enormt med arbeid og nå blir plata endelig tilgjengelig!

Konger og Keisere er en trio fra Drammen som spiller selvskrevet norsk rock, godt variert innenfor sjangeren. Med en kombinasjon av elementer som funk, blues og prog, leverer de et variert show preget av høy energi og spilleglede. Musikkuttrykket baserer seg på den norske rocken fra 80- og 90-tallet velstokket med andre inspirasjoner fra 70-talls hardrock, progrock og pop som gir et helhetlig og særegent uttrykk av norsk rock som bare må høres!  

Bandet dukket først opp i 2015 og ga ut sin første EP "Liv" i 2017. Siden fulgte singlene "Hva tenker du på?" og "Katta til naboen", før "Hypnotisk sjarm" ble utgitt på våren 2021. Nå i 2023 er Konger og Keisere klare med utgivelsen av sitt første album "Fotspor" som slippes fredag 19 mai!

Support: Kjöter
Kjöter er et rockeband som spiller på norsk. Musikken går fort og gærlig og bandet spiller hardt og ekte! Bandet er her for å sette den norske rocken på kartet igjen.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/49BUF917zkfV800d01qlqN?si=x_3e0U_dQgCKoqwLsVHqcQ&dd=1

Dørene åpner 19:00. Kjöter spiller fra 20:00. Konsertstart med Konger og Keisere fra 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.
Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.