D’Sound

Grunnet usikkerhet i lørdagens vær, har vi besluttet å flytte konserten inn på Hovedscenen. Fortvil ikke, det blir fortsatt intimt, koselig og en fin opplevelse! <3 Vi åpner baren 18:00 denne dagen. Vi gleder oss - velkommen! 

----

Drammens fineste bakgård er bakteppe når D’Sound gjester Drammen. 

Lyden av D’Sound var noe så unorsk som en miks av acid jazz, soul, R&B, funk, pop og drum ’n’ bass, og skapte et originalt lydbilde som raskt ble omfavnet av både kritikere og hvermannsen da de debuterte med singelen “Real Name” i 1996. Den ble det årets mest spilte singel på norsk radio. 

Tidlig i 1997 kom debutalbumet “Spice of Life” som det ble sluppet hele syv singler fra D’Sound begynte nå sakte, men sikkert å få oppmerksomhet utenfor Norge. De turnerte med Roachford i Tyskland, hadde fullpakket konsert på The Jazz Café i London og klubber i Sverige og Danmark. Da D’Sound besøkte Japan på promoturné i forbindelse med albumlanseringen ble de første internasjonale bandet som spilte live på MTV Japan. 

I sommer skal den originale trioen Simone Eriksrud, Kim Ofstad og Jonny Sjo ut på tur og ta utgangspunktet i den fantastiske skiva “Spice of Life” med det helt unike lydbilde de har klart å skape. Trioen kan nesten ikke vente med å komme seg ut for sommeren, og gleder seg enormt til å spille skiven som startet en fantastisk reise.

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. Ståplasser. 18-årsgrense + vergeordning
Praktisk info
Velkommen til vår vakre bakgård!

Vår bakgård er ute, så kle deg etter været. Ved ekstremt dårlig vær, kan arrangementet flyttes inn.

Svar på flere spørsmål finner du på våre Praktisk Info-sider.