Kunsten å finne ro

Foredrag med Audun Myskja

Vi inviterer til foredrag på Union Scene. Unummererte sitteplasser på Hovedscenen. 

Hva er forskjellen på godt og dårlig stress? Hvordan kan vi redusere tankestøyen i hverdagen? Hva er nøkkelen til indre stillhet og varig ro? I dette inspirerende foredraget vil Dr. Audun Myskja gi deg viten og verktøy om hvordan du kan finne veien til deg selv.

Audun Myskja har gjennom legepraksis, kurs og retreater hjulpet tusenvis av mennesker til å finne roen både i øyeblikket og i livet. Nå kommer han til scenen i Drammen for å dele av erfaringene sine og hjelpe deg på veien til å finne ro i en ellers hektisk hverdag. Han inviterer til refleksjon rundt hva ro betyr for oss, og hvilke teknikker vi kan bruke når vi er rammet av ulike former for stress, følelsesmessige utfordringer og vanskelige livshendelser. Du vil lære hvorfor pust er et av de mest undervurderte verktøyene for å håndtere uro og vonde følelser, og hvordan lyd og bevegelse kan hjelpe deg regulere kropp og sinn.

Med over 40 års erfaring i helsevesenet er Myskja opptatt av å se hele mennesket, støtte opp om menneskets egne ressurser og gi individuelt tilpassede verktøy for mestring og bedring. Om du er en frisk person som ønsker vekst og økt selvinnsikt, eller om du vil ha nye metoder for å mestre en hverdag med kronisk sykdom, er dette foredraget for deg!

Dr.med. Audun Myskja er overlege og forfatter av mer enn tjue bøker, blant annet bestselgerne Kunsten å finne ro, Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg, Ungdomskilden og De tibetanske ritene. Han er fagveileder for Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg ved Nord Universitet i Levanger og driver sammen med sin kone Reidun Senter for livshjelp i Totenvika, et tverrfaglig prosjekt som legger vekt på hjelp til selvhjelp. I sin doktorgrad om musikk i eldreomsorgen utviklet han musikkbasert miljøbehandling, som har vist lovende resultater i pilotprosjekter i livsmestring ved flere norske skoler. Gjennom mange år har han også holdt en rekke retreater, foredrag og kurs i meditasjon, stressregulering og verktøy til vekst og mestring.

Dørene åpner 18:00. Foredraget starter 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser. Salen er delt opp, hvor det er prisforskjell mellom halvparten av salen fremst mot scenen og bakre del av salen + galleri.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.