CC Cowboys

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

Det prisvinnende bandet har skapt norsk musikkhistorie gang på gang siden 1990, med en meritt- og hitliste – for ikke å snakke om billettsalg – som vitner om at de jevnlig har truffet så til de grader blink. Men Magnus Grønneberg og kompani vil heller spille enn å sette seg godt til rette på en pidestall.

Med folkekjære låter som «Harry», «Tigergutt», «Når du sover», «Kom igjen» og «Kanskje du behøver noen», samt nye låter som «Lykken er noe å se frem til» og «Gamlebyen» kan du oppleve CC Cowboys live sommer og høst 2023 i utvalgte byer.

Ved å kontinuerlig skrive og gi ut ny musikk fortsetter CC Cowboys å holde seg engasjerte og dermed også interessante og relevante. Det er noe unikt vitalt over denne gjengen som har turnert nesten uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks musikalske identitet. Et band som ikke bare defineres av arbeidsvilje og utholdenhet, men av spilleglede!

CC Cowboys 2023 er:
Magnus Grønneberg, gitar og vokal
Per Vestaby, bass
Jørn Christensen, gitar
Eirik Tovsrud-Knutsen, keyboard
Henrik Maarud, trommer
Kyrre Fritzner, multiinstrumentalist

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18-årsgrense + vergeordning
28. oktober
SceneHovedscenen
Pris580,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.