Rekommandert #87: Koier

Live podcast

Thor Gotaas returnerer! Datoen er mandag 30. oktober og temaet er koier. 

Sammen med Marius Nergård Pettersen er Thor aktuell med utgivelsen «Koieboka» der de skriver bl.a. dette i forordet:

«Det er noe eget med koier. De er små krypinn i skogen eller på fjellet uten fasiliteter, likevel lune og kjære for turgåere eller jegere – et rede å krype inn i etter dager utendørs. Små slott i all sin enkelhet. Norge tyter over av koier. De finnes over hele landet og tilhører norsk historie fordi de har gitt ly til skogsarbeidere, jegere, fotturister og andre med ulike ærend i naturen. Som en trofast venn åpner koiene seg og tilbyr ovnsvarme, vern fra regn og vind, og et provisorisk hus i naturen.»

Blir ikke mangel på historier om originaler og eneboere denne kvelden heller.

Dørene åpner 19:00. Praten starter 20:00. Unummererte sitteplasser. 18-årsgrense + vergeordning.
Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

Digger du Rekommandert?

Spar noen kroner ved å kjøpe en pakke. I pakken kan du velge alt fra 3 til 6 episoder. Pakkekjøpet gir deg 50,- i avslag per billett.  Gjelder for vårens episoder og kun ved kjøp som pakke. Les mer her.