Rekommandert #89: Slutten på alt liv

Live Podcast

Årets siste Rekommandert skal forsøke å runde av 2023 på hardest tenkelige vis med «Slutten på alt liv» som tema.

Partikkelfysiker Inga Strümke er nok en gang gjest. Som Norges mestselgende forfatter for tida, med boka «Maskiner som tenker», må vi selvsagt først innom kunstig intelligens og diskutere hvorvidt vi som art kommer til å overleve det kvantesteget. Deretter må vi gripe fatt i det som jo er noe drit uansett; nemlig at OM vi overlever den kunstige intelligensens tidsalder, så vil allikevel universet etter hvert ta knekken på alt liv, samme søren. Men hvordan? Hvilke varianter av universets ende er det forskerne har sett for seg? Hvordan vil døden for absolutt alt av det vi definerer som liv te seg? Ikke bare her på jorden, men overalt. Dette blir kos!

Dørene åpner 19:00. Praten starter 20:00. Unummererte sitteplasser. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

Digger du Rekommandert?

Spar noen kroner ved å kjøpe en pakke. I pakken kan du velge alt fra 3 til 6 episoder. Pakkekjøpet gir deg 50,- i avslag per billett.  Gjelder for vårens episoder og kun ved kjøp som pakke. Les mer her.