Juleavslutning med PLOPP

Union Scene for Barn

Union Scene for Barn ønsker velkommen til juleavslutning! Det blir tegnebord, konsert med PLOPP, juleverksted, høytlesning og besøk av julenissen.

--------------------------

Rockebandet PLOPP er norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, løse tenner, rare dyr og om at alt det gode starter på P, både pappasang og pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører og julen skal rockes inn med Plopps egen hit «Pepperkaker.» Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente julesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt godt over 1100 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut tre plater: Den siste utgivelsen «Løs tann» kom ut i 2021. Musikken spilles mye på Nrk super. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring og streaming i biler og på barnerom.

Det blir anledning til å kjøpe signerte cd plater etter konserten!

www.plopp.no kan det lyttes til musikk og kikkes på bilder.

-------------------

11.00 - 12.00: Tegnebord (Foajeen)

12.00 - 12.45: Juleplopp (Hovedscenen)

12.45 - 14.00: Juleverksted (Foajeen)

13.00 - 13.15:  Høytlesning med Jule-eventyrstund (Bragesalen)

13.30 - 13.45: Høytlesning med Jule-eventyrstund (Bragesalen)

13.45 - 14.00: Julenisse besøk (Centralen)

------------------------

Vi håper å se mange små og store! 

PS: Centralen er åpen for salg av vafler og pølser.


Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.