50 Years After

Er det fortsatt liv i Turistene? Har Hans Krogh (Press) mista trøkket i basstommefoten? Kommer Tore Narverud i Frosth fortsatt opp på de høye vokaltonene? Disse og mange andre 70-tallshelter får du oppleve (still a-)live på Union Scene lørdag 16. september.

6 av de heftigste banda fra 70-tallets rock- og jazzscener gjenoppstår på Union 16. sept. Foruten en lenge etterlengtet anledning til å treffe igjen kjente og ukjente fra egen ungdom, blir det gjensyn og gjenhør med musikken vi vokste opp med. Har datidens idoler bleknet? Ganske sikkert, men musikaliteten og energien fra den gangen lever fremdeles. Velkommen til denne «once in a lifetime»-eventen og nyt en sensommerkveld på Union med gode venner og god musikk.

Disse banda er med:
The Jonkees (1975 -
Press (1970-72)
Reidar Langkaas Blues Band (RLBB 1966-
Bally Blue Band (1972-79)
TurisTene (1979-88)
Frosth (1976 -

Dørene åpner 18:30. Konsertstart 19:00. 18-årsgrense + vergeordning

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.