Veslemøy Narvesen

I samarbeid med Drammen Jazzforum har vi gleden av å invitere til konsert med Veslemøy Narvesen. 

Veslemøy Narvesen (f.1997) er en av de mest aktive, unge stemmene på den norske jazzscenen i dag. Hun er aktuell med band som Mall Girl, Kongle Trio, Dafnie, Schemes og har også å finne som musiker i prosjekter med Mette Rasmussen, Ingebrigt Håker Flaten, Mats Eilertsen, Anja Lauvdal, og den britiske ECM-artisten Kit Downes.

I 2020 ble Narvesen tildelt Oslo Jazzfestival sin USBL-talentpris og debuterte med sitt første prosjekt i eget navn på festivalen året etter. Prosjektet har i 2022 b.la gjort en Norgeturnè i regi av Norsk Jazzforum og opptrådt på Nutshell under Nattjazz, i tillegg til å ha vært i studio for å spille inn sin første plate. Etter å ha fungert som et band med ulik besetning har Veslemøy samlet trådene ved å ta prosjektet videre under eget navn, der besetningen varierer. I 2023 kommer hennes debut-fullengder “We Don’t Imagine Anymore” på Jazzland Recordings, bestående av 10 spor som på hver sin måte reflekterer hennes musikalske personlighet.

Med utgangspunkt i et bredt sjanger-uttrykk skaper Veslemøy Narvesen musikk som utfordrer og beveger med fryktløshet. Hennes lydunivers henter inspirasjon fra en rekke musikalske ytterpunkter, som nordisk piano-trio jazz og singer/songwriter på dialekt. Musikken utfolder seg som et unikt og mangfoldig tilskudd til den norske jazzscenen med sin sofistikerte miks av pop og improvisasjon. Det hele bindes sammen av den syngende trommeslager Veslemøy Narvesen, som sammen med sine medmusikere søker etter å skape et helt eget uttrykk.

Jazzkafé starter 18:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

Glad i jazz?

Kjøp vår Jazzpakke som inkluderer denne konserten + tre andre jazzkonserter på Union Scene høsten 2023. Du sparer 470,- på kjøp av jazzpakka. Les mer her.