Kortez

Bli med på konsert med den polske artisten Kortez! Interkultur er begeistret over å kunngjøre at den polske sensasjonen Kortez kommer til Drammen for å gi deg en magisk konsertopplevelse.

Kortez, som regnes som en av Polens største musikalske sensasjoner de siste tiårene, har vunnet hjerter over hele verden med sin unike stemme og gripende låter. Hans sanger om kjærlighet og dens fravær har berørt millioner av mennesker, og nå har du sjansen til å oppleve hans magi live på scenen.

Født i den lille byen Iwonicz i sørdelen av Polen. Etter mange år med å skrive musikk i skjul debuterte han i 2015 med sangen "Zostan". Det var en umiddelbar suksess. Både kritikere og den generelle befolkningen hyllet den nye sangeren. Han gikk fra å være en ukjent musikkprodusent til en internasjonal stjerne nærmest over natten. Kortez har solgt over 350 000 album og EP-er, og musikkvideoene hans har blitt sett over 400 millioner ganger på YouTube. Han har vunnet flere priser og anerkjennelser, og hans talent og engasjement er ubestridelig.

Kom og bli med oss på denne spesielle kvelden, hvor Kortez vil trollbinde deg med sin dype, litt ru stemme og intense blikk. Det blir en konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av! Dette blir en kveld fylt med lidenskap, musikk og samhørighet. Ikke gå glipp av denne unike muligheten!

Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.
9. september
SceneHovedscenen
Pris330,-
ArrangørInterkultur
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.