Popquiz – romjulspesial!

Hva er romjulen uten et fullsatt Union Scene og Martinsens spørsmål? Det er en fornøyelse å kunne annonsere at Drammen Popquiz nok en gang tar steget ut av sine faste lokaler på Rekord Bar og inn på Union Scene for en utvidet spesialquiz lørdag 28. desember! I fjor stilte hele 88 lag, noe som nok en gang er en ny rekord!

Quizmaster Erik Martinsen har funnet frem et assortert utvalg go’låter med det beste fra pop & rock de siste 50 årene, smakfullt akkompagnert av utvalgte visuelle nøtter! Det blir også en spektakulær liverunde.

Noe for enhver smak og kunnskapsnivå skal det bli, og tradisjonen tro på disse arrangementene skal dere selvfølgelig også få se en nydelig bukett ferske bilder fra fantastiske og vakre Bømlo! Ingen romjulsquiz uten!

Dører og tappetårn åpnes kl. 18, mens unge (unge?!?) Martinsen snurrer i gang quizen kl.19.00. Sharp!

Kom gjerne tidlig for å få et godt bord, for her blir det fullt! Det er maks 6 deltagere pr.lag, ingen påmelding, og selvfølgelig fri entré.

Velkommen til romjulens vakreste eventyr!

Praktisk info
Den største scenen på Union Scene! Ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Rullestolbrukere: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.