Young Neils

Nok en gang senker julefreden seg over Union Scene akkompagnert av toner fra Neil Youngs store sangbok.

Young Neils er noe du kun kan oppleve på konsert, ettersom de aldri har gitt ut noen plate, og heller ikke har planer om å gjøre det. Bandet eksisterer fordi bandmedlemmene elsker Neil Young, og fordi de synes det er morsomt å spille – noe som også tydelig vises når de opptrer!

Young Neils har til nå spilt 14 julekonserter i Drammen; 4 som glasskonserter på Drammens Teater fram til 2004 og de resterende på Union Scene, et tall som egentlig ville vært høyere om det ikke var for et virus. Young Neils har bygd seg et navn og et rykte som et fantastisk live-band. Deres tolkninger av Neil Young låter er det kun Neil sjøl som gjør bedre...

Young Neils er noe i nærheten av et superteam av norske musikere: Lars Lillo-Stenberg (fra deLillos) på vokal og gitar, Jørn Christensen (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på vokal og gitar, Per Vestaby (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på bass, Palle Krüger (fra Radionettes, Go-Go Gorilla m.fl.) på trommer, Geir Sundstøl (fra Odd Nordstoga, Bjørn Eidsvåg m.fl.) på gitar, Line Lockert (Fra Radionettes, Vegas m.fl) på kor, Live Maria Roggen (Wibutee, Tu´ba, Come shine m.fl) på kor.

Det er bare å stålsette seg for å nyte juletradisjonen på Union, i år også! God jul!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

20. desember
SceneHovedscenen
Pris400,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.