Popquiz - Romjulspesial!

Så skjer det jaggu meg igjen! Det er en fornøyelse å kunne annonsere at Drammen Popquiz nok en gang tar steget ut av sine faste lokaler på Rekord Bar og inn på Union Scene for en utvidet spesialquiz torsdag 28. desember!

Hva er romjulen uten et fullsatt Union Scene og Romjulspopquiz? I år er det hele fire quizmastere; Christer Karlstad, Jon Øyvind Lærum, Anders Nerdrum og Helene Dahl Thorne. Årets quizmastere har funnet frem et assortert utvalg go’låter med det beste fra pop & rock de siste 50 årene, smakfullt akkompagnert av utvalgte visuelle nøtter! Det blir også en spektakulær liverunde.

Noe for enhver smak og kunnskapsnivå skal det bli, og du skal heller ikke se bort i fra at det dukker opp et par bilder fra fantastiske og vakre Bømlo!

Dører og tappetårn åpnes kl. 18, mens quizmasterne snurrer i gang quizen kl. 19.00 Sharp! 18-årsgrense. Unummererte sitteplasser.

Kom gjerne tidlig for å få et godt bord, for her blir det fullt! Det er maks 6 deltagere pr. lag. Velkommen til romjulens vakreste eventyr!

28. desember
SceneHovedscenen
Pris0,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.