Swingin’ Christmas

med Drammen Storband

Julen nærmer seg og med den årets utgave av Swingin’ Christmas! Denne konserten med Drammen Storband har vel kommet i kategorien tradisjonell.

Første konserten var i 2011 – og har vært arrangert hvert år siden med en covidpause. Hvert år har vi alliert oss med forskjellige solister, noen har vært med flere ganger. En gruppe som gjestet oss for fem år siden, som er vi glade for ha med oss i år også, er ATTITUNES – tre jenter får oss til å tenke på Andrew Sisters!

Årets program vil som vanlig bestå av svingende julemusikk blandet med melodier fra «The American Songbook». Og vi pleier å si at selv om vi ikke kan love snø så skal ingen gå fra Swingin’ Christmas uten å ha smakt på julestemningen.

Dørene åpnes kl. 18:00 med konsertstart kl. 19:00. Unummererte sitteplasser. 18-årsgrense + vergeordning

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.