Bonusrekommandert: Arne Rignes, nudist og fotograf

Vel møtt til en aldri så liten bonusversjon av Rekommandert! 

I sommer var jeg så heldig å få møte Thor Gotaas igjen, på en jobb vi hadde sammen i Alvdal. Vi hadde så vidt kommet oss av scena før han umiddelbart dro frem en bok av sekken og begeistret spurte meg «du har denna?» Jeg hadde ikke det. Hadde aldri sett boka før, hadde ikke hørt om den engang, og begynte umiddelbart å bla. Det var et ordentlig beist, stappa til randen med fotografier av en fotograf jeg vagt kunne huske Thor hadde fortalt meg om på en tidligere kveld; Arne Rignes. Nudisten og fotografen som eksperimenterte med å bade i surmelk og piske seg med brennesle. Fantastiske bilder med et enda mer fantastisk lydspor. For nå sto Thor ved siden av meg og la ut om hva det var jeg så på. Tror vi blei stående en halvtime.

Nei, det blir rett og slett for dumt å ikke la flere være med på denne moroa! Mandag 15/1 smeller vi derfor utvalgte bilder fra boka opp på storskjerm og inviterer Thor tilbake for å fortelle oss om fotografiene vi ser på. Og, ikke minst, hvem dette rabalderet av et menneske Arne Rignes var.

Dørene åpner 19:00. Praten sparkes i gang kl. 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser. 

15. januar
SceneHovedscenen
Pris250,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.