Union Vinfestival 2024

Velkommen til Union Vinfestival på Union Scene!

Er du klar for en vinfestival med lave skuldre, masse vin, opplysende foredrag og mulighet for god mat? Vi ønsker å skape en slik festival med Union Vinfestival i mars – og vi syntes du skal være med!

Ett glass - utallige smaksopplevelser: Vinglasset står klart når du kommer. Inngangsbilletten gir deg tilgang til alle produsentene og smaksprøver av alle produktene de har med seg. Utforsk, smak, og opplev! De erfarne vinimportørene vil guide deg gjennom en verden av smaksopplevelser. I tillegg til vinsmaking kan vi friste med noen av de mest interessante produsentene av alkoholfri drikke som finnes på det norske markedet.

Vinforedrag: Dykk ned i vinens fascinerende verden med spennende foredrag fra de som kan det. Lær om druene, vinproduksjon, vinhistorie og de nyeste trendene. Alt inkludert i prisen.

God mat: Et utvalg av forskjellige retter og snacks er et naturlig følge til vin. Vi samarbeider med noen av de beste mattilbyderne i Drammen og omegn. Mat kan kjøpes på stedet og er ikke inkludert i prisen.

Billetter: Billetter er tilgjengelige nå, men i et begrenset antall! Sørg for å reservere billettene dine i god tid og vær med på vinfestival du også.

Union Vinfestival er den perfekte anledning til at samle venner, familie og kolleger for å sammen oppleve vinens gode univers. Kom og del en uforglemmelig dag med oss på Union Scene! Velkommen!

Arrangementet varer i 4 timer. 18-årsgrense. 

Praktisk info
Velkommen til Union Scene. På huset finnes det mange scener!

Barer: Centralen bar holder alltid åpent ved arrangementer. Ved større arrangementer vil du finne ytterligere barer plasser rundt på huset.

Toaletter: Du finner toaletter rett ved Hovedinngangen.

Rullestolbruker: Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse - vi tilrettelegger gjerne for deg!