Unge Ferrari (Ungdomskonsert)

Fri alder

Unge Ferrari spiller to konserter på Union. Ser du etter kveldskonserten? Klikk her

Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet. Med det rykende ferske albumet "Midt imellom magisk og manisk" beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på. 

I prosessen med å lage albumet har Unge Ferrari også hele tiden tenkt på hvordan følelsene kan forsterkes live, der artist og publikum sammen kan dykke enda dypere ned i den magiske og maniske verdenen. Han ønsker å skape en opplevelse som går litt utenfor en vanlig konsertopplevelse, og treffer flere sanser enn om man kun lytter til albumet. Selv sier han: 

“Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, men jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet. Jeg gleder meg vilt til å fremføre disse sangene live!”

Det er ganske bemerkelsesverdig å tenke på hvor mye Unge Ferrari har rukket å få til siden han debuterte for bare litt over tre år siden. Sterke samarbeid med Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem, Silvana Imam med flere, og megahits som “Nostalgi 3Millioner”, “Vanilje”, “Lianer”, “Ashanti”, “Urettferdig”, “Jeg er lei meg”, “Jeg bruker ikke kondom” og “BBB”. Han har solgt ut mang en klubbkonsert, headlinet de fleste store festivaler, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådd med symfoniorkester, og fortjent vært nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser. 

Neste etappe er nå i gang, og “Balkong”, “Ung og dum” og resten av albumet skal innlemmes i hans hall of fame av låter, og hele katalogen skal ut på veien i det som er hans mest omfattende turné til nå.  

Kortere konsert (45 minutter) forbeholdt ungdom mellom 12-17 år. Dørene åpner 17:00, konserten starter 18:00. 

Praktisk info
Den største scenen på Union Scene!

Handicap: Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse - vi tilrettelegger gjerne for deg!

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.

Support: ADAM 888
Adam Falk aka Adam 888 har i løpet av det siste året introdusert oss for sitt alternative og unike musikalske univers. Adam har et særegent uttrykk både musikalsk og visuelt – bare ta en lytt til hans tidligere låter «Vibrationz» og «Sjel» (feat. Petter) og en svipptur innom Instagram-profilen hans. Den er full av vakre bilder og ord, og det hersker ingen tvil om at Adam Falk bruker musikken sin som et talerør for å spre det glade budskap, og med et ønske om å gjøre verden til et bedre sted. Adam Falk har også hatt en viktig rolle for andre artisters visuelle profil, da han står bak flere sterke musikkvideoer, deriblant Unge Ferraris «Balkong» og Julie Bergans «Incapable». Denne våren kan vi vente oss mye ny musikk fra Adam, og neste låt ut kommer allerede 15. mars.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.