Gouldian Finch

I samarbeid med Drammen Jazzforum har vi gleden av å ønske velkommen til Gouldian Finch!

Ny musikk fra trommeslager, komponist og Jaga Jazzist-grunnlegger Martin Horntveths nye prosjekt Gouldian Finch. Musikken er basert på bestillingsverket ‘Superego’, som ble fremført på Punktfestivalen i Kristiansand og som ble utgitt på platen, ‘Hatch’ i november 2023 til strålende kritikker. Låten ‘The Flamingo’ med vokal av selveste Emilie Nicolas har ligget på NRK P13’s A-liste i mange måneder allerede.  

Martin Horntveth (født 20. september 1977) er en norsk musiker, komponist, produsent og artist oppvokst i Tønsberg. Med fokus hovedsakelig på komposisjoner for film, dans og teater de siste 20 årene, har han nylig dykket ned i et stort sjangerblandings-prosjekt med flere kommende album og bestillingsverk under Gouldian Finch-paraplyen. Til denne konserten har Martin, som alltid plukket ut musikere og teknisk mannskap fra øverste hylle.  

"Det er all musikken jeg elsker rørt sammen i en stor gryte. Gjennom årene har jeg ønsket å lage all slags musikk, men det har vært så variert at jeg ikke har klart å velge retning. Men nå har jeg slått sammen alt dette til et drømme-prosjekt, og det har vært en utrolig spennende og inspirerende å lage denne musikken.» sier Martin.  

Med påvirkninger fra hip-hop, glitch-electronica, pop, filmmusikk, folkemusikk og jazz smelter stilene sammen og endrer seg raskt slik at det føles som en berg-og-dal-bane gjennom musikalske sjangere.  

Musikere:
Vuyo: Rap
Kai von der Lippe: Keyboards
Eskild Myrvol: Bass
Martin Horntveth: Trommer og elektronikk  

Espen Høydalsvik: Lyddesign
Kimarius Abrahamsen: Lysdesign

Jazzkafé fra 18:00. Salsdører åpner 19:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.
Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.