Return

Etter nok et begivenhetsrikt år starter Return turnévirksomheten allerede i februar 2024. Studiobesøk med nye ideer vil det også bli satt av tid til så hvem vet… Kanskje kommer det en ny hit i -24?

Kort historikk:
I 1980 gikk fire gutter fra Stange?sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet Return og vant NRKs rockemønstring med låten ”Sheila”.

To år senere slippes deres første CD ”To the top” og låten ”Sing me a song” ender opp med å ligge 56 uker på norsktoppen! Utover 80- og 90-tallet gir Return ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eksemplarer. 

Albumet V lå som nr. 1 på importlisten i England, solgte til gull i Japan og fikk veldig god omtale i musikkmagasiner verden rundt. Dette albumet ble i 2020 remastret og utgitt på nytt i Tyskland av selskapet AOR Heaven.

I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eksemplarer, og bandet har utover 2000-tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet Return og i 2007 Best of....both worlds som solgte til gull. Bandet slipper jevnlig ut nytt materiale og stadfester sin posisjon som et av Norges mest populære band. 30-årsjubileum som plateartister ble feiret høsten 2015 med en stor konsert som ble filmet og utgitt på DVD.

Senest i fjor fikk de gullplater både i Norge og Sverige for låtene Bye Bye Johnny og Sing me a song. Førstnevnte låt har  alene passert over 20 millioner streams på Spotify og låter som Sing me a song, To the top, Change the attitude m.fl. følger tett etter.

Kjernen av fans har blitt litt eldre men nå er det tredje generasjon Return følgere som stadig gjør seg mer og mer bemerket på konsertene.

Vi ser fram til nok et flott år på veien og et Return-show vil alltid bestå av kjente og ukjente låter ispedd en god dose hedmarkshumor. Selvsagt kommer hitene på rekke og rad!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning
Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.