Gummilyd #21

GummiLyd er en konsertserie der eksperimentell musikk og smalere genre, fremføringer og performance kan oppleves live. Det være seg elektronika, drone-musikk, ambient, dark industry, synth og sequencer-oppbygget lyddesign, spoken word, dans, improvisert støymusikk basert på bearbeidede feltopptak på diy- og ukonvensjonelle instrumenter, freejazz eller harsh noise. Musikken kan oppleves å være i randsonen av det etablerte, kommer gjerne fra undergrunnsmiljøer og åpner for reiser i nye lydlandskaper.

Håkon Lie og Andreas Lønmo Knudsrød
Håkon Lie spiller på platespiller, nå i det siste er han endog observert med platespilleren på fanget. Han har fått med seg stjerne-trommeslager og universitetslektor Andreas Lønmo Knudsrød fra Splashgirl til GummiLyd. Sammen skal de skape et lydbilde som ikke finnes enda.

Brainwash Machine
Brainwash Machine er et multimedia synthwave-prosjekt som startet i 2022. Musikken kan ligne litt på artister som Carpenter Brut og Mitch Murder, men Brainwash Machine er mer analogt og rocka i rytmen, og går mer i retning av dataspill-musikk. Prosjektet har gjort 30 konserter siden oppstart og har en ny skive like om hjørnet. Eksplosivt live show. Av og med Hai Nguyen Dinh fra Next Life.

Jon Mihle
Jon Mihle har jobbet med støy/lydkunst i 20 år og blant annet spilt på Blå og på Henie Onstad kunstsenter +++ Best kjent for store orgelinstallasjoner. På GummiLyd framfører han "Solina Session #5".

Velkommen. Gratis inngang. 18-årsgrense. 

1. juni
SceneMultisal
Pris0,-
Praktisk infoMultisalene våre ligger i 2. etasje. Trapper opp finnes forbi Centralen bar.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Toaletter finnes nede ved Hovedinngangen.