Bad Brooks og Plumbo

Nå blir det fest! Nå blir det haraball! Er du klar for allsang hele natta lang? Tiden er inne for å forene norsk og amerikansk countryrock!

Plumbo er kanskje omtalt som Norges mest kjente festrock band. Kjente låter som «Møkkamann», «Bade naken» og «Kong Alkohol» har skapt allsang over hele landet. Plumbo blander sjangere som folk, country, pop og rock, og musikken betegnes ofte som festrock. Plumbo skaper stemning enten man er i bilen, på fest eller på jobb. Bandet er et rutinert liveband med god trøkk og publikumskontakt. Pur spilleglede, scene-entusiasme og høy allsangfaktor er det som kjennetegner en plumbokonsert. Disse folka kan det å lage fest. For der det er liv og allsang - Der spiller Plumbo!

Bad Brooks er en av Norges mest fremadstormende country-rocker gjennom 2023. Musikken til Bad Brooks er en unik og forfriskende tilnærming til country-rock sjangeren. Ved å kombinerer det beste fra moderne og tradisjonell countrymusikk
skapes det ekte countryrock på amerikansk vis, som appellerer til et bredt publikum. Med sin genuine lidenskap for musikken og sitt sterke kunstneriske uttrykk, fortsetter Bad Brooks å utvide sin horisonten og kan blant annet oppleves på scener sammen med både Scott Scovill og Brad Paisley våren 2024.

Disse artistene smeltet sammen I en og samme kveld er klare for å gi deg «the best of both worlds» både på norsk og amerikansk. Welcome to the party!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca. 21:00. 18-årsgrense + vergeordning

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.