Moon Hooch (US)

Gikk du glipp av Moon Hooch sine første Norges-konserter i fjor? Brooklyn-trioen overrumplet publikum og musikkbransje i Oslo og Bergen fullstendig og blåste hele gjengen overende. En times tid senere gikk de alle hjem, svette, glade og med verkende dansetær, uten at noen helt skjønte hva som hadde skjedd. Gjetord er bare forbokstaven.

Men fortvil for all del ikke. Newyorkerne er på vei tilbake. Bandets primitive og 100 prosent dansbare musikk utfordrer alle sjangerdefinisjoner. Vi snakker et brygg sterkt inspirert av EDM/Dance/Dub step – bare med saksofoner og et trommesett, av og til en synth eller to. Selv kaller de musikken sin ”Cave Music”. Døm selv.  

Musikknyheter.no hadde dette å si om konserten på nattjazz: ”Fra de går på scenen stiger stemningen i taket, og de har ikke spilt i mange minutter før folk begynner å danse. Det er ikke veldig ofte det skjer på jazzkonserter, men her danses det altså helt vilt.” 

Om man ikke har opplevd Moon Hooch live enda, da er tiden inne for å bli revet med i dette magiske møtet mellom akustisk og elektronisk musikk når de gjester Union Scene. 

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca. 20:00. 18 års aldersgrense + vergeordning. 
Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se her.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.