Trang Fødsel

Vi drar suksessen fra i fjor videre og inviterer til en strålende sommerkveld på Union med Trang Fødsel. I år blir det også grilling i bakgården med salg av burger og pølser! 

Det blir blant annet låter som «Kursiv» - en radiofavoritt våren 1997, sammen med «Hippie» og «Livet er helt ålreit». Albumet Hybel solgte til slutt 65 000 eksemplarer, og «Kursiv» ble nominert til Spellemannprisen i kategorien årets låt. Samtidig som Hybel ble gitt ut i mars 1997 – og suksessen begynte.

Siden da har klassikere a la «Drømmedame» som gikk til topps på radiolistene, «Ryktet», «Fredag», «Manisk», «Hele veien hjem» og mange flere låter blitt sluppet.

Barene og grillingen åpner 18:00. Dørene til scenen åpner 20:00. Konsertstart ca. 21:00.
18-årsaldersgrense + vergeordning.

Praktisk info
Den største scenen på Union Scene!

Handicap: Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse - vi tilrettelegger gjerne for deg!

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.