Sauropod

Support: Lazy Queen

Oslo-trioen spilte på et og samme år Øya og By:larm uten å ha gitt ut musikk. Da var debutalbumet “Roaring at the Storm” veldig velkomment året etter, og de har siden den gang utvidet horisonten kraftig, med flere lange Europa-turneer og utenlandske festivaler.

Deres høylytte og hyperaktive punk/tradrock/grunge-blandings er blitt svært godt mottatt, enten på knøttsmå tyske rockeklubber eller foran nærmere 3000 mennesker på fransk bransjefestival. Nå har de signert med Propeller Recordings (Sløtface, Highasakite, Amanda Tenfjord mm), og har allerede sluppet sin første EP!

Sauropod er også kjent for å være et enormt bra liveband, og gjorde strålende figur da de var med på Sløtfaces norgesturné i mars, og markerte seg dermed igjen som et band å regne med på norske scener!

“This is so different to anything I've heard recently, the contrasts between thunderous guitars and sugary vocals at the end are just brilliant” - nordicmusicreview om “I know where you’ve been”, som kom ut i april 2018.

“It's an absolute whirlwind of energy, a real triumph” - Clashmusic.com om “Never on Time” sept 2017.

Jonas Røyeng: gitar, vokal Kamilla Waal Larsen: bass, vokal Jørgen Apeness: trommer

SUPPORT: Lazy Queen
Lazy Queen spiller høyt, veldig høyt, og med et usedvanlig energinivå, hvor band og publikum har en tendens til å befinne seg like mye på scenen som på gulvet. I sounden går det melodiske og det støyete hånd i hånd, og passer like godt for 90-talls nostalgikere som for tilhengere av dagens trender innenfor garasjerok, post-punk og punkrock med band som FIDLAR, Shame, Wet Dreams, Honningbarna, brenn., together PANGEA og PUP. 

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca. 21:30. 18 års aldersgrense + vergeordning

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se her.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.