Royal Flush + Konger og Keisere + Redwood

ROYAL FLUSH er et Oslobasert heavyrock-band som har trukket sin inspirasjon i alt ifra band som Led Zeppelin, Deep Purple og AC/DC til moderne metalband som Dorje og Tool. 

Bandet har siden oppstart hatt ulike spillejobber rundtom forskjellige steder på østlandet og har utvikla et hardtslående sound som, i tillegg til bandets tilstedeværelse for sitt publikum, garanterer publikum og en heftig konsertopplevelse! 

Bandets medlemmer har ulike musikalske bakgrunner de kommer fra, noe som bidrar til at bandet har en stor grad av diversitet i sitt materiale, men til tross for dette er det alltid en rød tråd som går igjen i musikken deres!

KONGER OG KEISERE er en trio ifra Drammen som spiller ektefølt beinhard ny norsk rock, godt variert innenfor sjangeren. Gutta har nå pumpa i gang en ny trommeslager som er klar for mye lyd og masse råkk! Med elementer som funk, blues og prog ispedd tunge riff og fengende linjer servert i en utrolig kul kombinasjon av forskjellige stilarter som inviterer til ekstremt høy ølglassføring, leverer de et bredt utvalg låter som sitter som dritt i kram snø. Når Konger og Keisere da i tillegg leverer show på show preget av skyhøy energi og genuin spilleglede hersker det ingen tvil om at der de er, der må du være! 

Konger og Keisere har gitt ut en Demo-EP som kan høres her: https://open.spotify.com/album/5WdUjLCeX8RhHz4q8lA49z?si=WZ0VbiL8R5OgLb9ONGk_Rw 

Konger og Keisere er dog aller best representert live: https://youtu.be/NKX9bzyLDAMent


Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se her.