Latterlig onsdag

Stand Up Drammen

Stand up Drammen satser alltid på å lage gøyale klubbkvelder. Det er onsdager som gjelder, og vi gleder oss til å presentere følgende gullkantede line-up onsdag 27. mars klokken 20.00:

Zahid Ali, en av landets aller morsomste mennesker. Kjent fra utallige TV-show og egne forestillinger. Zahid er en fest av en komiker som hele Norge elsker. Dessuten kommer Babek Nemati, en av våre egne som stadig gjør nye steg. Babek har selvironi og et univers vi alle kan nikke gjenkjennende til. Thor Morten Wangen har gjort det bra i Drammen før, og gleder seg alltid til å stå på scenen vår! Thor Morten har gjort suksess på klubbscener i Oslo og rundt omkring, og er en artig kar.

Jan André Olsen gjør som oftest firmagigs, denne gangen kommer han til Drammen. Han er en 100% komiker som alltid gir alt på scenen. Bosatt i Solbergelva, han har røtter på Steinberg, og mange fans. Astrid Kvam Helset, kommer fra Gudbrandsdalene, og gjør noen minutter på open mic. Et spennende, nytt bekjentskap.

Programleder denne kvelden er Jon Gjerde. Jon er ildsjelen og hjertet og pulsen i Stand up Drammen, og stiller som alltid med friske moves og godt humør.

Praktisk info
Vår koselige og intime scene rett ved hovedinngangen!

Her er det plass til å sitte komfortabelt, kort vei til noe snacks og drikke og stort sett alltid god stemning!

Lurer du på noe mer? Se her.