Beckstrøm Kvartett

Ta vel i mot Beckstrøm Kvartett på Union! Lars Beckstrøm er mest kjent fra deLillos, som bassist, vokalist, og låtskriver. Han har også skrevet flere av deLillos sine live-favoritter. De fleste vil huske titler som ”Den Feite Mannen”, ”Balladen om Kåre og Nelly”, ”Søster”, ”Uten Deg” og ikke minst ”Nittenåttifire”. 

Ved siden av sitt virke i deLillos har Beckstrøm utgitt fire solo-album: ”Tett i tett”, ”Lykkens kalosjer”, ”Helium”, og ”Drøm videre!”. Disse utgivelsene har alle høstet gode kritikker, og det ble radiohiter med låtene ”Svigermor” og "Skjebne".

Med Beckstrøm Kvartett ga han ut det kritikerroste albumet ”Døgenikt” som landet en hit på NRK P1 med "Et Eksperiment". Nå er Lars Beckstrøm på vei igjen med albumet ”Gjest i Mitt Liv”, og med seg på reisen har han musikere som han har jobbet med i en årrekke.

Lars Beckstrøm er kjent for sine sterke, personlige og underfundige tekster, fra nære, små og fornøyelige observasjoner til tekster om livets store mysterier.

Lars Beckstrøm henter inspirasjon fra mange musikksjangre, her finner du elementer fra både rock, pop, country, jazz og folk. 

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca. 21:00. 18 år + vergeordning

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se her.