This Was My Life

Kim Larsen & Gasolin tribute!

Grunnet spredningen av coronaviruset, har dette arrangementet blitt besluttet avlyst. Ettersom det er en stor mengde med refusjoner, ber vi om tålmodighet for at dette kan ta tid. Vi anslår at det kan ta opp til en måned før pengene er tilbakeført til samme bankkort som det ble kjøpt med. Har du kjøpt billetter via billettluka og/eller benyttet deg av gavekort? Vi vil ta kontakt med deg fortløpende. Øvrige spørsmål? Les her.

----

Bandet tar deg med på en musikalsk reise gjennom historien til Kim Larsen og Gasolin.

Med største glede og stor ydmykhet kunngjør bandet nå at Kim Larsens faste gitarist de siste 23 årene, Karsten Skovgaard, har takket ja til å medvirke som gjesteartist på tre av deres konserter i 2020, hvorav Drammen er en av de! 

Mr. Skovgaard besitter en musikalsk begavelse utover de fleste og ansees som en av Skandinavias beste gitarister. I tillegg har han vokalen på den fantastiske låten "Joanna".

TWML (This Was My Life) tar deg med på en musikalsk reise gjennom historien til Kim Larsen og Gasolin. I akustisk setting leverer de det beste av hits som f.eks “Papirsklip”, “Midt om natten”, “This is my life” og “Hva gør vi nu, lille du”. Vokalist og frontfigur, Claus Pedersen er opprinnelig fra København så her er ingenting å utsette på kjennskapen eller dialekten når ene etter den andre danske perlen blir gjenskapt med herlig innlevelse og harmonier. 

 
TWML holder til i Bergen og har i løpet av kort tid bygget seg opp et rykte som et av Norges beste Kim Larsen & Gasolin tribute band. Med danske Claus som vokalist og frontfigur i kombinasjon med dyktige og rutinerte bandmedlemmer, godt kjent fra Bergens musikkmiljø er kvelden duket for suksess.

Medlemmer:
Claus Pedersen (vokal/gitar), Arne Oppedal (gitar/korvokal), Arild Gjørøy (bass/korvokal) og Marius Larsen (perkusjon/korvokal).
Gjesteartist: Karsten Skovgaard (gitar/vokal)

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18 års aldersgrense + vergeordning. Stående. 

Praktisk info
Den største scenen på Union Scene! Kun ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.