Madrugada

Åpningskonsert!

Vi feirer at Hovedscenen på Union er ombygd og oppgradert med en knallbra konsert. Et av Norges mest betydningsfulle og innflytelsesrike band i nyere rockehistorie, Madrugada, briljerer på festivalscener om dagen, men den 31. august slår de til med en skikkelig åpningskonsert på Union Scene. 

I februar inntok Madrugada Oslo Spektrum for to utsolgte kvelder som markerte starten på gjenforenings- og jubileumsåret. Aftenposten konkluderte med at en mastodont har gjenoppstått, trillet terningkast 6, og mente at Madrugada fikk vist at de fremdeles er i en klasse for seg.

Comebackåret 2019 har overgått alle tenkelige forventninger, og Madrugada er takknemlige for at den gamle fansen har stått ringside i Norge og over hele Europa, samt at veldig, veldig, veldig mange nye har kommet til.

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18 års aldersgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Den største scenen på Union Scene!

Handicap: Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse - vi tilrettelegger gjerne for deg!

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.