Selda Bagcan (TR)

I år markeres 50-årsjubileumet for den tyrkiske arbeidsinnvandringen. I den anledningen kommer den berømte og prisbelønte sangerinnen Selda Bagcan for å holde konsert for alle musikkelskere. Vi håper at alle kan bli med og feire denne dagen med oss. Velkommen til en flott kveld med god musikk og livlig stemning.

Selda Bagcan:
Selda Bagcan har vært musiker siden 1971 og betegnes som en legende innen sin musikkategori. Selv om hun er sterkt forankret i tyrkisk folkemusikktradisjon, blander hun også inn elektronisk musikk og rock i sine sanger. Mange av sangene viser hennes engasjement og solidaritet med de fattige og arbeiderklassen. Bagcan har spilt på flere internasjonale festivaler og er en kjent sangerinne langt utenfor Tyrkias grenser. Hun har blitt samplet av artister som Dr. Dre og Mos Def, og inspirert artister som St. Vincent og Tune-Yards. 

Arrangører:
Interkultur, Drammen kommune
Det Islamske Kultursenter i Drammen
Det Tyrkiske Trossamfunnet i Drammen og Omegn
Tyrkisk Kultur- og Aktivitetsforening
Kulturelt Kvinneforening
Anatoliaforening i Nedre Eiker
Tyrkisk Samlar Kulturforening, Drammen
Tyrkisk Samlar Barn- og Ungdomsforening
Norges Göynemliler Forening
Drammens Tyrkiske Islamske Menighet 

Konserten arrangøres med støtte fra:
Den tyrkiske ambassaden
Buskerud Fylkeskommune

Dørene åpner 17:00. Konsertstart 18:00. 6 års aldersgrense. 

Praktisk info
Den største scenen på Union Scene! Ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Handicap: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse - vi tilrettelegger gjerne for deg!

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.