Seigmen

Special Guests: Kalandra

Da Seigmen herjet VG-listene på nittitallet var det CD-en som regjerte. Nå har endelig gutta fra Tønsberg svart på kravet fra sine fans og gjenutgir alle sine gamle album på vinyl og kjører selvsagt på med en liten turné.

Årets julegave for Seigmenfans utgis av Karisma Records og består både av en boks som samler alle nittitallsutgivelsene på vinyl samt mye godbiter i en solid pakke, og samtlige album gjenutgitt både på vinyl og CD. I anledning utgivelsen tar tønsberggutta turen til Drammen igjen! 

Seigmen er kjent for å være et formidabelt liveband, og lover et dypdykk i diskografien også fra scenen, til glede for både nye og gamle fans.

Special Guests: Kalandra
Etter den lovende EPen “Beneath the Breaking Waves” fra 2017 jobber Kalandra nå med sitt debutalbum. Inntil videre kan du nyte den nydelige singelen “Brave new World” og la Kalandra ta deg med inn i sitt trolske univers før Seigmen entrer scenen. Bandet er ledet av tre musikere med en delt lidenskap for det særegne. Med en unik miks av nordisk folk popmusikkens hooks og det eksperimentelle vever de intrikate melodier inn i et forlokkende og frigjørende lydbilde.

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. Seigmen går på ca 22:00. 18 års aldersgrense + vergeordning.

Praktisk info
Den største scenen på Union Scene! Ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Rullestolbrukere: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.