Lars Vaular (Under 18)

Ungdomskonsert

Ser du etter kveldskonserten med 18-års aldersgrense? Klikk her.

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med "Rett opp og ned", og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen "Helt om natten, helt om dagen" samme år. Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra befestet sin posisjon som en artist som både transenderer sjangre og generasjoner - hvilket har gitt han fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.

Mai 2019 ga Lars Vaular ut den superfengende Kroppsspråk. Med linjer som "når ditt beste ikke er godt nok" traff han lytteren og på kort tid ble Kroppsspråk en av landets største låter. Ikke lenge etter overrasket han med et samarbeid med Röyksopp og singelen To minutter.

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

Lars Vaular har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert. 

Vi ser frem til en enorm konsert, hvor Lars Vaular nok en gang skal befeste seg som en av Norges største og mest spennende artister.

10/10 - Musikknyheter - Sentrum Scene 2019 - Publikum får oppleve utsøkte og geniale musikkstreker
6/6 - Gaffa - Sentrum Scene 2019 - Sjefen er tilbake på topp
5/6 - Bergens Tidende - USF Verftet 2019 - Tilbake med fullt party
5/6 - Bergensavisen - USF Verftet 2019 - https://www.ba.no/kultur/pulsen/konsert/vaular-droppet-flere-av-sine-storste-hits/r/5-8-1162438

Dørene åpner 17:00. Konsertstart ca 18:00. Fri aldersgrense. 
Praktisk info
Den største scenen på Union Scene! Ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Rullestolbrukere: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.