Veronica Maggio

Support: Sval

Siden debuten i 2006 har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans, vunnet det som er av priser og oppnådd en utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album – fått utallige platinaalbum og over 800 millioner streams. Hun er utvilsomt en av Sveriges absolutt største artister, og det er ingen hemmelighet at hun er Sveriges ubestridte pop-dronning.

I vår ga Veronica først ut singelen "Kurt Cobain" og deretter "Tillfälligheter" fra det nye og sjette studioalbumet "Fiender är tråkigt". Singlene ble raskt favoritter blant fansen og har også oppnådd stor kommersiell suksess med over 30 millioner streams. Før sommeren fikk Veronica også muligheten til å samarbeide med den populære gruppen Hov1 på deres singel "Hornstullsstrand" som endte opp som nummer 1 på Spotify.

Veronica startet sommerturnéen sin med å spille tre kvelder på rad på Gröna Lund i Stockholm, noe som aldri før har blitt gjort i moderne tid. I løpet av de tre magiske kveldene kom hele 51 000 mennesker, noe som er ny publikumsrekord for Gröna Lund. Louis Armstrong sin konsert i 1962 hadde den gamle rekorden med 35 000 besøkende.

I tillegg til albumet, ble det også sluppet en kortfilm 27. september med samme tittel, regissert av Måns Nyman og skrevet sammen av Nyman og Veronica. Kortfilmen er satt til Gotland og er en Bonnie og Clyde-inspirert historie med Veronica i hovedrollen.

Support: Sval
Sval Rosenløw Eeg (21) har tross sin unge alder vært artist i snart ti år. Hennes norske slager “Trenger deg” (2011) introduserte henne for hele Norge, og allerede da var det klart at Sval hadde en helt særegen stemme og stil. Popalbumet “Mellom oss” fra 2015 som inneholdt P3-favorittene “Tidsfrist” og “Plan B" ble svært godt mottatt, men det var da hun byttet til engelsk og slapp EP’en “Young Alien” i 2018 at Sval for alvor fant seg selv som artist, et lite stykke til venstre for den brede, kommersielle popen - men alltid med fengende refrenger. “Breathe Easy” og “Something” havnet igjen i god rotasjon hos P3. Med over 300 000 månedlige lyttere i Spotify over hele verden, er Sval for alvor i gang med å etablere seg på popscenen. Sval er et sjeldent låtskriver- og sangtalent som stadig utvikler seg. 20-åringen jobber nå med musikken på heltid, og har jobbet med materiale både i Norge og LA de siste to årene. Sval sparker i gang året med support-turné for selveste Veronica Maggio i mars, og årets første låt er rett rundt hjørnet…

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18 års aldersgrense + vergeordning. 
Praktisk info
Den største scenen på Union Scene! Kun ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.