Astrid_S

World Tour Part One

Grunnet korona-restriksjoner utsetter Astrid S "Astrid_S: World Tour Part One" til 2022.

"Jeg må dessverre utsette turnéen til neste år. På grunn av ulike smittesituasjoner i Europa påvirker dette alle datoene, men vi jobber med annonsere full turné snart! Gleder meg masse til å spille for dere igjen!" - Astrid S

--

Astrid_S legger ut på stor verdensturné og gjester Drammen i oktober!

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP´er med stor internasjonal suksess.

Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» bidratt til å en stor fanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og Årets Spellemann.

2020 blir et stort år for Astrid med release av debut album og masse ny musikk.

SUPPORT: Emma Steinbakken
"Jeg lager popmusikk" sier den 16-år gamle stjerneskuddet Emma Steinbakken. Men som med så mye i verden, bak enkelhet og ærlighet ligger det ofte ubestridelige kompleksiteter. Under overflaten av "pop" har Emma smidd den melankolske med den styrkende - hennes overbevisende stemme, delikate strenger, tungt slagverk og piano møter hennes hjertesorg og voksesmerter spredd av styrke og besluttsomhet - en kombinasjon som allerede har oppnådd platinumstatus i Norge med debutsingel "Not Gonna Cry" som i skrivende stund har over 7,4 millioner Spotify-avspillinger. 

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Les mer om vergeordningen her
Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: En fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.