Astrid_S

World Tour Part One

Konserten var opprinnelig satt opp til 4. mars, men har blitt endret til 7. oktober. Billetter til 4. mars fungerer til den nye datoen. Kjøpt før endringen fant sted og ønsker refundering? Send e-post til post@drammenscener.no. Les mer om endringen her

--

Astrid_S legger ut på stor verdensturné og gjester Drammen i oktober!

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP´er med stor internasjonal suksess.

Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» bidratt til å en stor fanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og Årets Spellemann.

2020 blir et stort år for Astrid med release av debut album og masse ny musikk.

SUPPORT: Emma Steinbakken
"Jeg lager popmusikk" sier den 16-år gamle stjerneskuddet Emma Steinbakken. Men som med så mye i verden, bak enkelhet og ærlighet ligger det ofte ubestridelige kompleksiteter. Under overflaten av "pop" har Emma smidd den melankolske med den styrkende - hennes overbevisende stemme, delikate strenger, tungt slagverk og piano møter hennes hjertesorg og voksesmerter spredd av styrke og besluttsomhet - en kombinasjon som allerede har oppnådd platinumstatus i Norge med debutsingel "Not Gonna Cry" som i skrivende stund har over 7,4 millioner Spotify-avspillinger. 

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Les mer om vergeordningen her
Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.