Astrid_S

Astrid_S legger ut på stor turné og gjester Drammen i oktober!

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP´er med stor internasjonal suksess.

Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» bidratt til å en stor fanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og Årets Spellemann.

2022 blir et stort år for Astrid med release av debut album og masse ny musikk! 

SUPPORT: Emma Steinbakken
"Jeg lager popmusikk" sier den 16-år gamle stjerneskuddet Emma Steinbakken. Men som med så mye i verden, bak enkelhet og ærlighet ligger det ofte ubestridelige kompleksiteter. Under overflaten av "pop" har Emma smidd den melankolske med den styrkende - hennes overbevisende stemme, delikate strenger, tungt slagverk og piano møter hennes hjertesorg og voksesmerter spredd av styrke og besluttsomhet - en kombinasjon som allerede har oppnådd platinumstatus i Norge med debutsingel "Not Gonna Cry" som i skrivende stund har over 7,4 millioner Spotify-avspillinger. 

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Les mer om vergeordningen her
5. oktober
SceneHovedscenen
Prisfra 380,- til 480,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: En fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.