Wyclef Jean (US)

Grunnet spredningen av coronaviruset, har dette arrangementet blitt besluttet avlyst. Ettersom det er en stor mengde med refusjoner, ber vi om tålmodighet for at dette kan ta tid. Vi anslår at det kan ta opp til en måned før pengene er tilbakeført til samme bankkort som det ble kjøpt med. Har du kjøpt billetter via billettluka og/eller benyttet deg av gavekort? Vi vil ta kontakt med deg fortløpende. Øvrige spørsmål? Les her.

-----

Den haitiske superstjernen Wyclef Jean sto bak bandet The Fugees på 1990-tallet og har selv hatt en rekke hits gjennom hele 2000-tallet.

Wyclef Jean solgte med gruppen Fugees hele 15 millioner av albumet "The Score". Som soloartist har han også opplevd en enorm suksess og toppet lister over hele verden med låter som "911" med Mary J. Blige, "Perfect Gentleman", "Gone til November" og "Party to Damascus". I 2006 var han med på Shakira-hiten "Hips Don't Lie", som er den mestselgende singelen på 2000-tallet. 

Wyclef omtaler seg selv som en mannlig Askepott: Han ble født på Haiti, og levde i ekstrem fattigdom frem til han som niåring flyktet til USA, nærmere bestemt Brooklyn. Netflix lager nå en animasjonsfilm om hans barndom på Haiti; ni år hvor han og broren var så sultne at de spiste skitt fra gulvet.

Vi gleder oss stort til å ta i mot Wyclef Jean til Drammen og Union Scene. 

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Den største scenen på Union Scene! Kun ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.