Lapskaugs + Living in the past – Kjellerbanden

"Living in the Past” (aka “Kjellerbanden”) er et vitalt coverband med seks medlemmer født på det gyldne seksti-tallet. Bandet har et udogmatisk forhold til populærmusikk fra ulike sjangre og perioder og repertoaret spenner fra 60-tall til 2000, med hovedvekt på musikken fra medlemmenes formative ungdomsår, på 70- og 80-tallet. Ingen stilart er bandet fremmed, her kan du høre The Monkeys og Pink Floyd side ved side. Norske storheter som Hellbillies og Marius Müller finnes også på repertoaret.

“Lapskaugs” er en sammensetning unge kvinner og menn fra Drammen og Oslo som spiller låter de synes gir rockefot. Det viser seg for det meste å være rock fra mellom -68 og -73 men også saker datert 80- og 90-tallet. Dere vil få høre både kjente og mindre kjente takter og toner signert Deep Purple, Minnie Ripperton og Elton John for kun å avsløre noen.

Det blir altså en kveld med to band fra forskjellige generasjoner, men med interesse for mye av den samme musikken. Felles er også spilleglede og et trøkk som vil engasjere uavhengig av alder. Velkommen til konsert!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se her.