Jan Eggum

Så langt har alt gått bra

Info til de med Teater-billett: 

Konserten med Jan Eggum, som opprinnelig var satt opp på Drammens Teater 2. oktober kl. 19:00, vil på grunn av smittevernhensyn og avstandsregler, bli avholdt på Union Scene 2. oktober.  

Dine billetter vil være gyldig for forestillingen på Union Scene med start 19:00. Dørene åpner 18:00. Av smittevernhensyn vil det bli unummererte sitteplasser denne kvelden, dvs. at du kan se bort i fra sete- og inngangsinformasjonen på din nåværende billett på Teatret. Finn deg en fin plass i salen og nyt konserten sittende. 

På Union er det 18-årsgrense + vergeordning. Det vil si at du må benytte deg av vergeordning dersom du har noen i ditt følge som er under 18 år. Dersom du har behov for vergeordning og/eller har spørsmål knyttet til dette, ta gjerne kontakt med oss på post@drammenscener.no.  

Velkommen til Union! Vi rigger til langbord og stoler med god avstand, alt for at du skal være trygg hos oss!  

-------


Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester - til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger. 

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2020 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader. 

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.