The Phantoms

Reggae ved ælva

I samarbeid med Reggae ved Ælva er vi glade for å invitere deg til en kveld med The Phantoms! 

The Phantoms har sine røtter i Gamlebyen Oslo, hvor bandet konsertdebuterte i desember 1998 på legendariske "Råkker'n". De var opprinnelig et syvmannsband, men fikk åttemannsbesetning i 2004 da Atle Hammer kom med på trompet. Nå har dessverre Hammer gitt seg i The Phantoms og blitt erstattet med Petter Marius Gundersen. I tillegg til det har bandet vokst til et nimannsband i og med at Brage Rognlien kom med på ekstra trombone.

Bandet er inspirert av original Ska-musikk slik den ble spilt på Jamaica i 50- og 60-årene, med The Skatalites som fremste inspirasjonskilde, ett band for øvrig Phantoms har spilt support for 3 ganger, sist allerede høsten 2018.

The Phantoms har fire utgivelser på samvittigheten. Singelen ”The Phantoms Are Go!” kom i 1998, etterfulgt av et minialbumet ”At Silvertone Studio” tre år senere. Deres første fullengde plate, ”Oslo By Night”, ble utgitt i 2006 og "Phantom Physics" ble gitt ut i 2012.

Det siste støtet til Phantoms var i 2018 da bandet ga ut en låt i måneden digitalt, som kan lyttes på Spotfy, som kommer på en full-lengder høsten 2019. The Phantoms har i tillegg vært med på diverse samleplater både i Skandinavia og globalt.

The Phantoms har gjort flere turneer i Europa, 2014, 2015 og i 2018 spilte bandet på den store Ska-festivalen ”This Is Ska” utenfor Berlin samt en turne i nord Tyskland i påsken samme år.

The Phantoms besta°r av:
Sef Saxofoyn: tenorsaksofon
Big Pete: trombone
King Scruffy: vokal
Atom Jr. Gaardvik: trommer
Lille Erik Tosterud: bass
Martin Brostigen ”Stegan”: gitar Martin Caspersen ”Dr. Dry”: orgel P.M. Gundersen: trompet
Brage Rognlien:

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. DJs før og etter konserten i Centralen. 18-årsgrense + vergeordning. 
Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se her.