Åge Aleksandersen & Sambandet

Union Scene & Working Class Hero presenterer: Åge Aleksandersen! 

Etter et år med en suveren og spesiell 70-årsfeiring i Spektrum, er Åge Aleksandersen i 2020 tilbake på en eksklusiv Norgesturné med stopp i Drammen og Union.

«Norges Springsteen gjør sin greie ganske knallbra … Det er bare å slå fast: Vår mann er unik – og fortsatt sulten, på sitt vis, en alder av 70. Hvor mange i hans generasjon og situasjon kan du si det samme om?» skrev VG etter den nylige feiringen i Oslo Spektrum – og både de og Aftenposten kastet femmere på terningen.

Åges trofaste følgesvenner i Sambandet blir selvsagt med til Drammen. Opplev legenden Åge en vakker juni-kveld på Union!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Konserten er en del av Working Class Hero sitt festivalprogram. Du kan derfor kjøpe festivalpass som inkluderer denne konserten + lørdagens WCH-program. Les mer om lørdagens program her


Praktisk info
Den største scenen på Union Scene! Kun ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.