Working Class Hero

Lørdag

Velkommen til Working Class Hero på Union Scene! 

Working Class Hero har gleden av å presentere de første artistene for årets line-up: Datarock og Moyka.

DATAROCK
Joggedresser, dansbare hits, elleville liveshow og generelt god stemning. Det er ikke rart at DATAROCK fra Bergen har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder.

I 2018 gave de ut “Face the Brutality”, deres første studioalbum på 9 år. Anmelderne trillet 5 av 6 i både Dagbladet, Aftenposten, Hamar Arbeiderblad, BT og GAFFA, og i utlandet høstet platen 7 av 10 i danske Diskant, 4 av 5 i Classic Pop Mag og 5 av 5 i Music News. Rask etterfulgt at “A Fool At Forty Is A Fool Indeed”, deres femte EP, i februar 2019.

Frontet av den sjeldent karismatiske vokalisten Fredrik Saroea har gutta bak monsterhits som «Fa-Fa-Fa», «Computer Camp Love» og «Give It Up» skapt store bølger, både her hjemme og ute i den store verden. Deres helt unike form for elektropop har sørget for en stadig voksende fanskare, og bandets låter har bl.a. blitt brukt i reklamer for Apple, Coca-Cola, Microsoft, Samsung og Google, i dataspill som FIFA-serien og «The Sims», samt i TV-programmer som «Workaholics» og «Vampire Diaries».

Datarock må også regnes som et av Norges mest internasjonalt anerkjente band. Deres 1000 konserter i 36 land inkluderer 20 turneer i USA, 8 i Australia – og konserter på festivaler som Coachella, Lollapalooza, Reading & Leeds, Summer Sonic, Hurricane, Sónar og Roskilde.

MOYKA
Kommende verdensstjerne til WCH! Moyka har kun gitt ut noen få singler, men vi falt pladask for samtlige låter og gleder oss stort til å se henne på WCH.

Hun er en mørkere utgave av Dagny og har et lydbilde som er mer elektronisk enn Highasakite. Vokalen hennes har en egenart som automatisk hypnotiserer lytteren. Vi tror Moyka er en artist som har en lys fremtid som artist. Noe vi også mente om Arif, Astrid S, Cezinando og Unge Ferrari da vi booket de før det store gjennombruddet.

Moyka er Monika Engeseth, en 22-år gammel produsent, sanger og låtskriver som opprinnelig kommer fra Hallingdal. De siste årene har hun vært bosatt i Bergen der hun har eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. Moyka har så langt gitt ut fire singler, Colder, Bones, All The Things We Forgot og Ride, i tillegg til EP-en Circles.

Flere artister og mer informasjon kommer...

Dørene åpner 15:00. 18-årsgrense.

Festivalpass gjelder for Åge Aleksandersen-konserten på fredag og denne lørdagen. 

Praktisk info
Velkommen til Union Scene. På huset finnes det mange scener! Barer: Centralen bar holder alltid åpent ved arrangementer. Ved større arrangementer vil du finne ytterligere barer plasser rundt på huset. Toaletter: Du finner toaletter rett ved Hovedinngangen. Rullestolbruker: Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse - vi tilrettelegger gjerne for deg!