Dirty Dancing

Filmvisning

Grunnet spredningen av coronaviruset, har arrangør og Drammen Scener besluttet å flytte arrangementet. Ny dato er 01.10.2020. Din(e) billett(er) er gjeldende for den nye datoen. Ekstra informasjon vil bli sendt på SMS/e-post. Øvrige spørsmål? Les her

----

For femte år på rad inviterer Drammen filmklubb til visning av klassikeren Dirty Dancing på Union Scene!
Her er det lov å synge med, danse på bordene og leve seg inn i historien. Alle de tidligere visningene har blitt utsolgt i løpet av få timer, så her er det lurt å sikre seg billetter med en gang!

Året er 1963. Stedet er Kellerman's resort utenfor New York. Frances "Baby" Houseman er motvillig på vei dit for å feire sommerferien med familien. Den avslappende ferien tar imidlertid en uventet vending for pliktoppfyllende og uerfarne "Baby", når hun faller for feriestedets danselærer og badboy, Johnny Castle.

Etter filmen fortsetter vi moroa med Dirty Dancing-nachspiel på Centralen, der våre DJer sørger for topp musikk og dans utover kvelden.

Vi oppfordrer til dans og allsang!

18-årsgrense. Unummererte sitteplasser. 

Dørene til Hovedscenen åpnes kl 19:00.
Filmvisningen starter kl 20:00.
DJ og dans fra ca kl 21.45.
Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen. Ved større arrangementer vil det være ytterligere barer rundt omkring på Union.

Lurer du på noe mer? Se her.