Kvelertak

NB! Konserten er flyttet til 2022! 

Grunnet den pågående pandemien, har hele turnéen blitt flyttet fra 2021 til 2022. Dine billetter gjelder for den nye konserten. Passer ikke datoen? Søk om refusjon her. Frist for å søke refusjon er 26. desember. 

-----

Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Vi er derfor enormt glade for å melde at nye datoer til turneen med Kvelertak endelig er KLARE - denne gang med Union på lista! 

Det blir ny Europaturné i 2022. Noen datoer er flyttet fra 2020, men vi har også fått muligheten til å legge til et par nye konserter. 

Fra oppstarten i 2007, har gjengen fra Stavanger virkelig vist oss hva de er gode for, og har uten tvil satt sine spor innenfor norsk hardcore/metall. Med fire bunnsolide utgivelser og en rekke turnéer i inn- og utland kan vi trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. De har vunnet fire Spellemannpriser og har de siste årene turnert med Metallica, Gojira, Mastodon og Slayer – både i USA og Europa. 

Anført av singlene «Bråtebrann» og Crack of Doom» (feat Troy Sanders) slapp Kvelertak sitt nye album «Splid» i februar 2020. Albumet, som er produsert av Kurt Ballou («Kvelertak», «Meir»), har fått fantastiske anmeldelser i inn og utland:

«En illsint nesestyver» (5/6)
- Dagbladet

«They nail it from the start» (4/5)
- Q Magazine

«Gjør det de kan best, enda litt bedre» (5/6)
- VG

18 års aldersgrense + vergeordning. Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.

Ståplasser til vanlig, med mindre noe er spesifisert nederst på arrangementsbeskrivelsen.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: En fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen.

Lurer du på noe mer? Se her.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.