Kvelertak

Grunnet nye tiltak vil ingen arrangementer fra og med 15. desember til 14. januar bli avholdt på oppsatt tidspunkt. Dette arrangementet er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til to måneder.  

For mer informasjon om vår koronastatus og refusjon, se her

-----

Koronakrisen rammet Norges hardrock-høvdinger hardt. Vi er derfor enormt glade for å melde at nye datoer til turneen med Kvelertak endelig er KLARE - denne gang med Union på lista! 

Det blir ny Europaturné i 2022. Noen datoer er flyttet fra 2020, men vi har også fått muligheten til å legge til et par nye konserter. 

Fra oppstarten i 2007, har gjengen fra Stavanger virkelig vist oss hva de er gode for, og har uten tvil satt sine spor innenfor norsk hardcore/metall. Med fire bunnsolide utgivelser og en rekke turnéer i inn- og utland kan vi trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. De har vunnet fire Spellemannpriser og har de siste årene turnert med Metallica, Gojira, Mastodon og Slayer – både i USA og Europa. 

Anført av singlene «Bråtebrann» og Crack of Doom» (feat Troy Sanders) slapp Kvelertak sitt nye album «Splid» i februar 2020. Albumet, som er produsert av Kurt Ballou («Kvelertak», «Meir»), har fått fantastiske anmeldelser i inn og utland:

«En illsint nesestyver» (5/6)
- Dagbladet

«They nail it from the start» (4/5)
- Q Magazine

«Gjør det de kan best, enda litt bedre» (5/6)
- VG

18 års aldersgrense + vergeordning. Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 

14. januar
SceneHovedscenen
Pris450,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.