Mathias Eick spiller Miles Davis

Kind of Blue

Drammen Jazzforum inviterer til en hyllest til og tolkning av tidenes mest solgte jazzalbum. 

For 60 år siden ble tidenes mestselgende og legendariske jazzalbum utgitt: Miles Davis – «Kind of Blue». En av Norges mest velkjente jazzmusikere og trompetist, Mathias Eick, feirer både plata og Miles Davis gjennom en ny tolkning og fremføring av musikken. Musikk som enhver jazzlytter har et forhold til.

Med seg har han et stjernelag bestående av Kjetil Møster (tenorsax), Martin Myhre Olsen (altsax), Erlend Skomsvoll (piano), Johannes Eick (kontrabass) og Håkon Mjåset Johansen (trommer).

Utrolig nok ble et av verdens mestselgende jazzalbum spilt inn på bare to dager og mye av materialet ble improvisert underveis. Nå, 60 år senere, har man en unik mulighet til å oppleve albumet fremført live i sin helhet av et band bestående av noen av Norge mest profilerte musikere. Dette er en sjeldenhet man ikke vil gå glipp av. Konserten er en live-versjon av albumet, fra begynnelse til slutt og er en fantastisk lytteopplevelse for alle som har hørt albumet, og dem er det mange av.

Suksessen med jazzpakka fortsetter: Kjøp tilgang til alle fire konserter til kun 600,-. Les mer her.

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18-årsgrense + vergeordning. DJs spiller før og etter konserten i Centralen. Konserten arrangeres i samarbeid med Drammen Jazzforum.

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se her.