Rekommandert: Kvantefysikk

Live podcast

Grunnet den pågående pandemien pandemien har dette arrangementet blitt avlyst. Følg gjerne Rekommandert sine sider på Facebook for informasjon om hvordan du kan høre podcasten. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) innen en måned. For mer informasjon om håndteringen av koronaviruset, se her: https://drammenscener.no/koronaviruset

----

Siden det gjelder å ta seg rikelig med vann over hodet ved utgangen av ethvert år tenkte jeg mandag 21.desember kunne være en god dag for å se om jeg endelig kan forstå hva kvantefysikk innebærer. 

Det er partikkelfysiker Inga Strümke som returnerer til Rekommandert for å bistå den uoverkommelige oppgaven og jeg har bedt henne ta på seg den aller, aller største tålmodighetshatten, for her skal fuglene vite at jeg har en unormalt lang vei å gå. 2 liter kaffe, altfor mye sukker og en pakke paracet så burde jeg være forberedt på å la hodet mitt revne. Målet må minimum være å skjønne greia med at lys er bølge og partikkel samtidig, og finne ut om Schrödingers katt faktisk overlevde.

Dørene åpner 19:00. Praten settes i gang 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.