Figurteater: Den lille store reisen

Union Scene for Barn

En stor ballong flyr høyt på himmelen, høyere og høyere mot månen og stjernene. Sammen med den lille fuglen Kiwi, tar barn og voksne fatt på et eventyr i en varmluftsballong for å utforske universet og la drømmen om å kunne fly komme til live. Hver dag i et barns liv er fullt av nye opplevelser; de utforsker verden steg for steg. Den lille kiwien er som et lite barn; med åpent sinn, nysgjerrig og full av energi.

I trygge og koselige omgivelser inviterer Open Window Theatre til utforsking av sanser med farger, former, lyder, lukter, og til og med smaker. Dette er en unik mulighet for de voksne til å se barna i en ny sosial og kreativ situasjon, som kan bygge sterkere bånd mellom de små og store.

Anb. fra 1 – 4 år. Begrenset antall billetter per forestilling. 


Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.

Se oversikt over alle Union Scene for Barn-arrangementene denne sesongen her.

Alle forestillinger

oktober
10.10 - kl. 12:00 Kjøp billett
10.10 - kl. 14:00 Utsolgt