Morten Abel

med Thomas Gallatin

I lys av smittesituasjonen og utviklingen av pandemien vil Drammen Scener være stengt for publikumsarrangementer frem til etter påske. Denne konserten har blitt besluttet flyttet til 27. mai 2021. Dine billetter er gyldig for ny dato.

Har du ikke mulighet for å gå på den nye datoen, kan du søke om refusjon via linken her. Frist for å søke refusjon er 28. mars.

-----

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

Nå i sommer får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet.

 «Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel.

De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Så du skal ikke se bort i fra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningene.

«En aldeles strålende konsert!» festivalguide.no

Gled dere!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. 
Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy gratis her. For mer informasjon, se bizzy.no