Young Neils

Nok en gang senker julefreden seg over Union Scene akkompagnert av toner fra Neil Youngs store sangbok.

Young Neils er noe du kun kan oppleve på konsert, ettersom de aldri har gitt ut noen plate, og heller ikke har planer om å gjøre det. Bandet eksisterer fordi bandmedlemmene elsker Neil Young, og fordi de synes det er morsomt å spille – noe som også tydelig vises når de opptrer!

Young Neils har til nå spilt totalt 11 julekonserter i Drammen; 4 som glasskonserter på Drammens Teater fram til 2004 og de resterende 7 på Union Scene. Young Neils har bygd seg et navn og et rykte som et fantastisk live-band. Deres tolkninger av Neil Young låter er det kun Neil sjøl som gjør bedre...

Young Neils er noe i nærheten av et superteam av norske musikere: Lars Lillo-Stenberg (fra deLillos) på vokal og gitar, Jørn Christensen (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på vokal og gitar, Per Vestaby (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på bass, Palle Krüger (fra Radionettes, Go-Go Gorilla m.fl.) på trommer, Geir Sundstøl (fra Odd Nordstoga, Bjørn Eidsvåg m.fl.) på gitar, Line Lockert (Fra Radionettes, Vegas m.fl) på kor, Live Maria Roggen (Wibutee, Tu´ba, Come shine m.fl) på kor.

Det er bare å stålsette seg for å nyte juletradisjonen på Union, i år også! God jul!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18 års aldersgrense.

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.