Swingin’ Christmas

- for tiende gang!

Drammen storband inviterer også i år til julekonsert på Union Scene 6. desember. I år er det tiende gang vi arrangerer denne konserten som år for år har samlet fler og fler publikummere.

På den første konserten i 2011 hadde vi som solist Christin Bastiansen – det er derfor ekstra stas at hun er med bandet i år! Christin er en allsidig artist og har hatt en rekke oppdrag i forskjellige deler av norsk musikkliv. Vi kjenner henne best som vokalist med forskjellige storband rundt i landet. Barna kjenner henne kanskje best fra gruppen «Turbotroll» . De skal faktisk ha en julespesial dagen før på Union Scene.

Som vanlig serverer bandet et knippe svingende julelåter ispedd svisker av amerikanske standardlåter.

Vi inviterer til et par timer med svingende musikk – selv vi ikke kan love snø!

Dørene åpner 18:00. Konsertstart ca 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.